Over ons

Meubels zijn een essentieel onderdeel van iedere ruimte. Een huiskamer wordt bijvoorbeeld in veel opzichten gevormd door de meubels die erin staan. Zodoende is het dus belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. Bij Turplace zijn we ervan overtuigd dat je precies dit in onze webshop terug gaat vinden.

Waarom kiezen voor Turplace?

Bij Turplace geloven we in een combinatie van elementen om in het best mogelijke assortiment te voorzien. Tezamen zorgen deze eigenschappen van ons assortiment namelijk voor unieke meubels. We hebben het dan bijvoorbeeld over:

  • Altijd de laatste trends: Ga je graag met de tijd mee en wil je de keuze hebben uit het nieuwste van het nieuwste? Dan zit je bij Turplace helemaal goed. Wij zorgen er altijd voor dat we met de laatste trends meegaan. Zo voldoen onze meubels altijd aan de eisen van de huidige tijd. Je ziet dit ook duidelijk in ons assortiment terug.

  • Geproduceerd in Turkije: Daarnaast zijn al onze meubels geproduceerd in Turkije. Hierdoor bestaan ze uit het beste Turkse vakmanschap. Turkije staat bekend om de vele hoogwaardige, unieke meubels. Je weet dankzij de productie in dit land zeker dat je voor een authentieke kwaliteit kiest.

  • Samenwerking met verschillende onafhankelijke producenten: Daarbij kiezen we er specifiek voor om met verschillende onafhankelijke producenten te werken. Deze hebben allemaal hun eigen productie en assortiment. Hierdoor hebben we altijd toegang tot het nieuwste van het nieuwste en het beste van het beste. Wij hebben namelijk de vrijheid om nieuwe producenten toe te laten in onze webshop. Dit pakken we uiteraard heel voorzichtig aan.

  • Alleen online beschikbaar: Belangrijk om daarbij ook nog op te merken, is dat het aanbod van Turplace alleen online beschikbaar is. Alles wat je in onze webshop tegenkomt, bieden we op dit moment aan. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat iemand je voor is en fysiek het betreffende meubel aanschaft. Een fysieke winkel om de meubels namelijk in te kopen, bestaat niet. Alles verloopt online op een snelle, efficiënte en betrouwbare manier.

  • Hoge kwaliteit: Tot slot geeft de hoge kwaliteit van onze producten in veel opzichten de doorslag. Wij kiezen specifiek voor een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding voor onze klanten. Het is simpelweg ons doel om klanten gelukkig te maken met hun aankoop. Wij leveren meubels uit Turkije die meerdere generaties meegaan. Zo krijgen ze een extra waardevolle betekenis en ga je er nog jarenlang van genieten.

Als aanbieder van hoogwaardige meubels houden we ons op dagelijkse basis bezig met de bovenstaande punten. Het is onze hoop dat ook jij met eigen ogen gaat ervaren waar de populariteit van ons assortiment vandaan komt. Bekijk nu ons assortiment en bestel vandaag nog één of meerdere meubels!