Retourneren & annuleren

14 dagen bedenktijd

Om te bepalen of het retourneren kosteloos of betaald is, wordt er gekeken naar de grootte van het pakketje. Hierin onderscheiden wij kleine en grote artikelen.

Kleine artikelen
- Als je pakketje is bezorgd door een externe transportbedrijf, zoals PostNL, dan valt dit onder kleine artikelen. 
Gratis retourneren
- Je pakket is: 100 x 78 x 58 cm en 30 kg maximaal.

Grote artikelen
- Als het pakket is afgeleverd door onze eigen bezorgservice, dan valt dit onder grote artikelen.
Gratis retourneren wanneer het artikel naar onze opslagplaats in Hengelo, Overijssel wordt gebracht.
- Ophalen door Turplace - €75.

Het bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op de rekening waarmee de order is betaald. Indien er kosten voor het retourneren zijn, worden deze in rekening gebracht.

Ruilen of Retourneren – Hoe?

Neem contact op met onze klantenservice voor het aanmelden van een retour of voor het omruilen van een product. Mail naar info@turplace.nl met de vermelding van je voor-, achternaam en ordernummer.

We zien je meubel graag terug in de originele verpakking en indien van toepassing zijn de poten ook gedemonteerd. Indien je je product zonder originele verpakking retourneert of wanneer de verpakking niet meer in originele staat verkeerd, brengen wij daarvoor 29 euro in rekening.

Ruilen & retourneren - "Gepersonaliseerd"

Je kunt een "Gepersonaliseerde" order helaas niet retourneren of omruilen. Dit meubel wordt namelijk specifiek voor jou gemaakt en kan niet opnieuw online verkocht worden. Daarom zijn deze meubels uitgesloten van herroepingsrecht. Uiteraard geldt wel gewoon garantie op deze meubels.

Bedrijfsinformatie:
TURPLACE
Kvk: 80145949
E-mailadres: info@turplace.com